اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

نمایندگان مجلس از زنگنه به قوه قضائیه شکایت می‌کنند

نماینده مردم خمینی‌شهر از تنظیم شکایت جمعی از نمایندگان علیه وزیر نفت برای ارسال به قوه قضائیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 03
کد خبر: ۲۹۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمحمدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی جمعی از نمایندگان متن شکایت علیه بیژن نامدار زنگنه به قوه قضائیه را تنظیم کردند که هفته آینده به دستگاه قضا ارائه خواهد شد.

 

وی افزود: در این شکوائیه اقدامات وزیر نفت که موجب وارد آمدن ضرر و زیان به بیت‌المال شده آمده و از قوه قضائیه رسیدگی به این موارد درخواست شده است.

 

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس علت شکایت از زنگنه را اینگونه تشریح کرد «ضرر و زیان‌های واردشده به کشور در قراردادهای نفتی IPC به ویژه با شرکت توتال که با وجود سوابق قبلی این شرکت در ارائه اطلاعات نفتی ایران به قطر، و انعقاد مجدد قرارداد وزارت نفت با شرکت مذکور که این بار نیز ضررهایی به کشور تحمیل شد ازجمله علت‌های شکایت است»

 

ابطحی با بیان اینکه بیژن زنگنه با حذف کارت سوخت و احیای مجدد آن ضرر چند صدمیلیاردی به بیت المال وارد کرد، اظهار داشت: علاوه بر فعل‌ها و اقداماتی که منجر به ضرر و زیان به کشور شده، برخی اقدامات آقای زنگنه که منجر به بروز فساد شده هم در شکوائیه نمایندگان مطرح و به آن پرداخته شده است؛ در این شکایت از قوه قضائیه خواسته شده تا به این موضوعات رسیدگی شود.

 

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به بررسی طرح استیضاح وزیر نفت در مجلس گفت:‌ شکایت موضوعی جدا از استیضاح است و اگر استیضاح زنگنه در مجلس رأی بیاورد و وزیر نفت از وزارت برکنار شود نیز شکایت را تا حصول نتیجه پیگیری خواهیم کرد.

 

منبع:فارس

ارسال نظر