واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید

نمایندگان مجلس از زنگنه به قوه قضائیه شکایت می‌کنند

نمایندگان مجلس از زنگنه به قوه قضائیه شکایت می‌کنند نماینده مردم خمینی‌شهر از تنظیم شکایت جمعی از نمایندگان علیه وزیر نفت برای ارسال به قوه قضائیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 03
کد خبر: ۲۹۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمحمدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی جمعی از نمایندگان متن شکایت علیه بیژن نامدار زنگنه به قوه قضائیه را تنظیم کردند که هفته آینده به دستگاه قضا ارائه خواهد شد.

 

وی افزود: در این شکوائیه اقدامات وزیر نفت که موجب وارد آمدن ضرر و زیان به بیت‌المال شده آمده و از قوه قضائیه رسیدگی به این موارد درخواست شده است.

 

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس علت شکایت از زنگنه را اینگونه تشریح کرد «ضرر و زیان‌های واردشده به کشور در قراردادهای نفتی IPC به ویژه با شرکت توتال که با وجود سوابق قبلی این شرکت در ارائه اطلاعات نفتی ایران به قطر، و انعقاد مجدد قرارداد وزارت نفت با شرکت مذکور که این بار نیز ضررهایی به کشور تحمیل شد ازجمله علت‌های شکایت است»

 

ابطحی با بیان اینکه بیژن زنگنه با حذف کارت سوخت و احیای مجدد آن ضرر چند صدمیلیاردی به بیت المال وارد کرد، اظهار داشت: علاوه بر فعل‌ها و اقداماتی که منجر به ضرر و زیان به کشور شده، برخی اقدامات آقای زنگنه که منجر به بروز فساد شده هم در شکوائیه نمایندگان مطرح و به آن پرداخته شده است؛ در این شکایت از قوه قضائیه خواسته شده تا به این موضوعات رسیدگی شود.

 

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به بررسی طرح استیضاح وزیر نفت در مجلس گفت:‌ شکایت موضوعی جدا از استیضاح است و اگر استیضاح زنگنه در مجلس رأی بیاورد و وزیر نفت از وزارت برکنار شود نیز شکایت را تا حصول نتیجه پیگیری خواهیم کرد.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار